Windows 10 GTA 5 yavaş açılıyor

Win 7 kullanırken GTA 5'te bir sııkıntı yoktu Win 10'a geçtikten sonra GTA 5'in açılması uzun sürmeye başladı (loading story mode ekranı) oyun açıldığında da yerler binalar kayboluyor sonra geliyor ama gelmesi uzun sürüyor.

Oyuna girmeden görev yöneticisine girip kullanılabilir RAM miktarına baktığımda da 2.8 gözüküyor.

2.8 normal değil boştayken. Ya çok fazla program kullanıyorsun ya da programlarınız başlangıçta otomatik açılışta kayıtlı YouTube'da Windows hızlandırma RAM artırma rehberleri bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam Win 10 çok yiyor boştayken 2-2.5 yiyor.

Win Update nasıl kapatılıyor ki ben yapamadım Windows sürümün Home.
Ve oyunu story mode oynuyorum.

Windows Update geçici olarak hizmetlerden kalıcı olarak kayıt defterinden kapatabilirsiniz. Fakat offline mod da oynadığınız için pek. Bir etkisi olmayacaktır. Çalıştır komutuna MSConfig yazıp gereksiz başlangıç programlarının hrpsini kapatabilirsiniz.

Oynayamazsın ga 5 RAM yiyen bir oyun benim pcmde 4 GB RAM var kururum ekranında PC fena yavaşlıyor ve SSD al SSD takviyesi yap çünkü SSD'nin içinde mekanik bir disk olmadığı için daha hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…