Windows 10 GTX 970 Mavi Ekran

Vexaqe

Hectopat
Yaklaşık 3 gün önce r9 280 ekran kartım yerine GTX 970 kart aldım ve montajını yaptım; kartı FX 6300 4.2 GHz'de kullanıyorum. Yakında işlemciyide FX 8350 alıp O.C'liycem ama idareten hâlen üstünde bu var. Sadede gelecek olursak bunları anlatmamın sebebi ekran kartını taktıktan epey bir süre sonra mavi ekran hatası aldım ve bugün yine tekrar etti. (Ekran kartına ayrıca O.C yapılmadı zotac GTX970 extreme core clock edition.)

Dmpleri upload ettim:

072216-16015-01.dmp --1.si-- aha bu da 2 -- 072316-14828-01.dmp

Bilen biri yardımcı olabilirse müteşekkir olurum.

Ekran kartını cıkartıp tekrar takmayı denedin mi ? veya sürücüsünü kaldırıp güncel olanı indirip yüklemeyi ? windows 10 uyumlu olanı indirmeye özen göster tabi windows 10 update güncel mi ? ekran kartından sonra olmasaydı belki işlemci stabill degil diyecektim overclock felan sen yinede fabrika ayarlarına döndür GHZ ve otomatik voltaj olarak bir de öyle test etmeni öneriyorum

Sürücü vs olayını hallettim , herşey güncel bana dmpleri yorumlıycak biri lazım kapat aç düzelir olayına son çare olarak girmek istiyorum.

@TheSıyanuR GTX 970 DX 11'de GTX 1060 ile yarışacak kadar güçlü olabilir ama DX 12'ye adam akıllı oyunlar ve sürücüler çıktığında GTX 1060 farkı açacaktır. Ayrıca GTX 1060'ın VR performansı çok daha yüksek. GTX 970'in ayıplı bir kart olmasından bahsetmiyorum bile. GTX 1060'ın çok iyi OC performansı var. Yeni nesil, güncel bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…