Windows 10'un bir kaç gün önce gelmiş olan tamamen performans üzerine çıkarılmış olan güncellemesini kurdun mu?
Dostum windows 8.1 yükledim, geforce forumunda sorun windows 10 deyince millet fakat durum aynı. Güncellemelerden kaynaklandığını da hiç sanmıyorum. Çünkü Her şey çok güzel giderken birden düştü fps ve ertesi gün tekrar eski haline geldi. Daha sonra yine düştü ve şuan öyle kaldı.
Bu arada PSU'dan ekran kartına tek güç kablosu ikiye ayrılmış biçimde (PCI-E kabloları tek çıkıştan kabloların ucunda biri 6 Pin Biri 6+2Pin) takılıyor. Bu bir etken olabilir mi? Molex'ten PCI-E dönüştürücü alıp PSU'dan çıkan Molex soketli bir kabloya takıp, ekran kartının 6 pin'lik yuvasına taksam etki gösterir mi?
MSI GTX 970 PCI-E Girişleri : 6pin ve 8 Pinlik iki giriş.
PSU Model: Corsair VS650w 80 PLUS
Ekran kartı kutusundan sadece 6 pinden 8 pine dönüştürücü kablo çıktı.
Bu FPS sorununda, yardım edecek uzman arkadaşlar yok mu ?
Sorunum için İstanbul içi teknik servisleri aradım. TKA Bilişim ilk aradığım yer oldu. Fakat yetkilinin laubali davranışları yüzünden vazgeçtim. Daha sonra İstanbul Teknik Servisi aradım, oradaki yetkili de FPS in ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. Gidebileceğim bir teknik servis var mı? Sorunu hala devam etmekte. Problemin kaynaığını bulsam ona göre hareket edicem fakat problemin kaynaklandığı yeri bilmiyorum. Ona göre garantiye göndereceğim ya da eksik parçanın alınmasını sağlayacağım.
@Recep Baltaş