Nihaiyi seç. Orda hazır planlardan olanı öneriyor. Yani dengeli seçip manuel olarak yükseltedebilirsin. Benim tavsiyem nihaiyi seçip min işlemciyi %15'e düşür çünkü varsayılanda %100. Nihai yüksekten daha yüksek.
Bunu nasıl yapıcam? 15 yapmamin altındaki sebep ne? Yapmazsam fazla mı yorulur işlemci öyle anladimNihaiyi seç. Orda hazır planlardan olanı öneriyor. Yani dengeli seçip manuel olarak yükseltedebilirsin. Benim tavsiyem nihaiyi seçip min işlemciyi %15'e düşür çünkü varsayılanda %100. Nihai yüksekten daha yüksek.
Gereksiz yere %100 çalışmasına gerek yok. İhtiyaç olunca çalışıyor zaten. Ayrıca %15 yaptığımızda boştayken %15'in altında çalışmayacak diye bir şey söz konusu değil.Bunu nasıl yapıcam? 15 yapmamin altındaki sebep ne? Yapmazsam fazla mı yorulur işlemci öyle anladim
Yani bostayken 15 çalışacak. İhtiyaç halinde 100. Buda daha performansli calismasini sağlayacakGereksiz yere %100 çalışmasına gerek yok. İhtiyaç olunca çalışıyor zaten. Ayrıca %15 yaptığımızda boştayken %15'in altında çalışmayacak diye bir şey söz konusu değil.
Hayır. Boştayken %15'in altında da çalışabilir. İhtiyaç durumunda min %15 çalışacak.Yani bostayken 15 çalışacak. İhtiyaç halinde 100. Buda daha performansli calismasini sağlayacak
Nerden ayarlanıyor bu ayarHayır. Boştayken %15'in altında da çalışabilir. İhtiyaç durumunda min %15 çalışacak.
Nerden ayarlanıyor bu ayar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.