dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 13 Kasım 2022 #1 Selam arkadaşlar, daha dün güç seçeneklerim vardı bugün ise kaybolmuş? Ne yapmam lazım? Normalde böyleydi. Lakin artık böyle sadece mobilty Center'den değişebiliyorum?
Selam arkadaşlar, daha dün güç seçeneklerim vardı bugün ise kaybolmuş? Ne yapmam lazım? Normalde böyleydi. Lakin artık böyle sadece mobilty Center'den değişebiliyorum?
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 dodo61 dedi: Selam arkadaşlar, daha dün güç seçeneklerim vardı bugün ise kaybolmuş? Ne yapmam lazım? Normalde böyleydi. Eki Görüntüle 1571135 Lakin artık böyle sadece mobilty Center'den değişebiliyorum? Eki Görüntüle 1571136 Genişletmek için tıkla... hocam yüksek performansta ayarlanamıyor dengeliye geçin
dodo61 dedi: Selam arkadaşlar, daha dün güç seçeneklerim vardı bugün ise kaybolmuş? Ne yapmam lazım? Normalde böyleydi. Eki Görüntüle 1571135 Lakin artık böyle sadece mobilty Center'den değişebiliyorum? Eki Görüntüle 1571136 Genişletmek için tıkla... hocam yüksek performansta ayarlanamıyor dengeliye geçin
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 dodo61 dedi: Selam arkadaşlar, daha dün güç seçeneklerim vardı bugün ise kaybolmuş? Ne yapmam lazım? Normalde böyleydi. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında özel güç seçeneği oluşturduysanız öyle gözükecektir.
dodo61 dedi: Selam arkadaşlar, daha dün güç seçeneklerim vardı bugün ise kaybolmuş? Ne yapmam lazım? Normalde böyleydi. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında özel güç seçeneği oluşturduysanız öyle gözükecektir.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 13 Kasım 2022 #4 egg bu bizim sarp dedi: hocam yüksek performansta ayarlanamıyor dengeliye geçin Genişletmek için tıkla... Düne kadar hiçbir sorun yoktu her türlü ayarlayabiliyordum. Bugün ansızın oldu. Kedi60 dedi: Denetim masasında özel güç seçeneği oluşturduysanız öyle gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayar vs. yapmadım düne kadar sıkıntısız çalışıyordu.
egg bu bizim sarp dedi: hocam yüksek performansta ayarlanamıyor dengeliye geçin Genişletmek için tıkla... Düne kadar hiçbir sorun yoktu her türlü ayarlayabiliyordum. Bugün ansızın oldu. Kedi60 dedi: Denetim masasında özel güç seçeneği oluşturduysanız öyle gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayar vs. yapmadım düne kadar sıkıntısız çalışıyordu.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #5 dodo61 dedi: Hiçbir ayar vs. yapmadım düne kadar sıkıntısız çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Buradaki yerin ekran görüntüsünü atar mısınız?
dodo61 dedi: Hiçbir ayar vs. yapmadım düne kadar sıkıntısız çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Buradaki yerin ekran görüntüsünü atar mısınız?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 13 Kasım 2022 #6 Kedi60 dedi: Eki Görüntüle 1571147 Buradaki yerin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Kedi60 dedi: Eki Görüntüle 1571147 Buradaki yerin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #7 hocam nihai performans veya yüksek performansta bu ayar gözükmez Dosya Ekleri wadsa.PNG 526,3 KB · Görüntüleme: 52
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 13 Kasım 2022 #8 egg bu bizim sarp dedi: hocam nihai performans veya yüksek performansta bu ayar gözükmez Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları hiç ellemedim ki zaten hep böyleydi hala daha böyle. Mobility center'da yüksek performans lakin denetim masasındaki güç ayarlarında dengeli yazıyor sebebini bilen var mı? Son düzenleme: 13 Kasım 2022
egg bu bizim sarp dedi: hocam nihai performans veya yüksek performansta bu ayar gözükmez Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları hiç ellemedim ki zaten hep böyleydi hala daha böyle. Mobility center'da yüksek performans lakin denetim masasındaki güç ayarlarında dengeli yazıyor sebebini bilen var mı?