ErenUnal Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 9 Temmuz 2019 #1 Merhaba Microsoft'un sitesini kurcaladım ettim ama, Windows 10'un güncel sürümleri gösterdiği yeri bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2019
Merhaba Microsoft'un sitesini kurcaladım ettim ama, Windows 10'un güncel sürümleri gösterdiği yeri bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 11 Temmuz 2019 #2 Microsoft'taki Medya Oluşturma Aracı, zaten en güncel sürümü indirir.
ErenUnal Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 11 Temmuz 2019 #3 yika38 dedi: Microsoft'taki Medya Oluşturma Aracı, zaten en güncel sürümü indirir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama örneğin bios sürümü felan indiriyoruz sürümler karşımıza çıkıyor windows'da öyle bir şey yok mu?
yika38 dedi: Microsoft'taki Medya Oluşturma Aracı, zaten en güncel sürümü indirir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama örneğin bios sürümü felan indiriyoruz sürümler karşımıza çıkıyor windows'da öyle bir şey yok mu?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 11 Temmuz 2019 #4 ErenUnal dedi: Onu biliyorum ama örneğin BIOS sürümü felan indiriyoruz sürümler karşımıza çıkıyor Windows'ta öyle bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok ama bu bağlantıya bakmanızı öneririm.
ErenUnal dedi: Onu biliyorum ama örneğin BIOS sürümü felan indiriyoruz sürümler karşımıza çıkıyor Windows'ta öyle bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok ama bu bağlantıya bakmanızı öneririm.