Windows 10 Güncelledikten Sonra FPS Düştü

oğlumdur

Centipat
Masaüstü PC'mi sanırım hayatımın en büyük yanlışını yaparak Win7'den, Win10'a güncelledim. Güncelleme sonunda oyunlarımı tekrar kurdum ama FPS düşmelerı olmaya başladı. Ben de merak ederek FPS durumunu kontrol ettim bir de ne göreyim? 40-50 arası aldığım FPS olmuş 10 ve artık bu değerin üstüne çıkmıyor.
Özellikle CS:GO için söylüyorum bütün ince ayarlarımı yapmama rağmen, başlatma seçenekleri ayarları, oyun en düşük ayarları, buna rağmen 10 FPS üzerine çıkamıyorum. Acil yardıma ihtiyacım var sosyal paylaşım platformlarındaki birçok videoyu, forum yazısını okudum ama işin içinden çıkamadım. Her şey sanırım Intel Graphics'in suçu.
PC özelliklerim: 6 GB RAM i3 ASUS işlemci, ekran kartı lanet olası Intel Graphics family. :mad:

Bu şekilde güncelleme ile sorun yaşamanız normal. Temiz bir kurulum yapıp tekrar gözlemleyin.

Bu şekilde güncelleme ile sorun yaşamanız normal. Temiz bir kurulum yapıp tekrar gözlemleyin.

teşekkür ederim birazdan deneyeceğim. Direk Windows'un kendi sitesinden kurulum yaptığım için sorun yok zannediyordum ama söylediğiniz yolu deneyeceğim tekrar.

Söylediğiniz kurulumu videodaki bütün adımları tek tek izleyerek yeniden yaptım. Ancak hata hâla devam ediyor."Örneğin AWP silahı kullanırken mercekten arkamda kalan görüntü bile yansıyor " bu kadar üst bir görüntü kalitesi sağlamaya çalışıyor oyunda. Dolayısıyla da FPS dibe vuruyor, oyun ayarları en düşükte ama düzelmiyor bir türlü. Başka bir çözümü var mııdır bu işin?
Bu konuda yardımcı olabilecek birisi yok mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı