Enesİnce89 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #1 Windows 10 pro insider preview'i güncellemek için mağazayı açmam lazım lakin mağaza güncelleme istiyor . Bilgisayardaki güncellemeleri yaptım bir tek bu kaldı ama bu da olmuyor Mağzayı güncellemeye kalktığımda ise şunlar oluyor: 1. 2. 3. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2015
Windows 10 pro insider preview'i güncellemek için mağazayı açmam lazım lakin mağaza güncelleme istiyor . Bilgisayardaki güncellemeleri yaptım bir tek bu kaldı ama bu da olmuyor Mağzayı güncellemeye kalktığımda ise şunlar oluyor: 1. 2. 3. Yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Eylül 2015 #2 Yönetici olarak Komut İstemi çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. Olmazsa yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun.
Yönetici olarak Komut İstemi çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. Olmazsa yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun.