asiran Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #1 Windows güncelleştirme yüklüyor ama %52'de takılmış. Bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen %52'de duruyor.
Windows güncelleştirme yüklüyor ama %52'de takılmış. Bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen %52'de duruyor.
I i_am_minigun Ziyaretçi 6 Ağustos 2015 #2 Bu sorunu bir çok kişi yaşamış sanırım , windows sürümünüz orjinal mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #3 Windows defander güncellemesi mi yapıyor ?
asiran Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #4 Silinen üye dedi: Bu sorunu bir çok kişi yaşamış sanırım , windows sürümünüz orjinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orjinal claus dedi: Windows defander güncellemesi mi yapıyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır touchpad güncellemesi yapıyor.
Silinen üye dedi: Bu sorunu bir çok kişi yaşamış sanırım , windows sürümünüz orjinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orjinal claus dedi: Windows defander güncellemesi mi yapıyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır touchpad güncellemesi yapıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #5 Kendiniz güncellermisiniz manuel olarak. Donanım kimliği ile güncel sürücüyü bulabilirsiniz.
asiran Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #6 Sorun çözüldü. Bi ara driveri silmiş yeniden kurmuştum o ara update kendi kurmaya çalışmış tekrardan sildim güncelleme devam etti. Son düzenleme: 6 Ağustos 2015
Sorun çözüldü. Bi ara driveri silmiş yeniden kurmuştum o ara update kendi kurmaya çalışmış tekrardan sildim güncelleme devam etti.