Windows 10 güncelleme hiçbir şekilde kapanmıyor

ÜlgenHan

Megapat
Birden fazla yöntem denedim. Hizmetler, regedit vb. birçok görüntü izleyerek sorunu çözmeye çalıştım. Ama ne yaparsam yapayım kendi kendine sürekli güncelleme indirmeye çalışıyor. Hem diskimde çok yer kaplıyor SSD zaten altı üstü 120GB, hem de aşırı düzeyde de internetimi yavaşlatıyor.

Lütfen güncellemeler önemli faydalı gibi şeyler söylemeyiniz. İşletim sistemim orjinal değilken bu kadar sorun yaşamıyordum. 7 aydır orijinal kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda saçma sapan bir ton güncellemenin yüklenmesini beklemek istemiyorum. Yok mu buna bir çözüm? Resmen zorla yüklemek için elinden geleni yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada bulunan bütün adımları da denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleştirmelerin ciddiyetini anlamamış olacaksınız ki böyle rahatsınız. Umarım o bilgisayarda kredi kartı bilgilerinizi, kimlik bilgilerinizi veya değer verdiğiniz oyun hesaplarınızı girmiyorsunuzdur.

Öte yandan, Windows 10 bazen sapıtabiliyor. Siz inatlaşmazsanız, sistem otomatik olarak düzene girecektir. İptal etmeye çalışmadığınız sürece, ilk kurulumdan sonra sadece yarım saatlik bir süre içinde zaten tüm güncelleştirmeler bitiyor. Haftada bir aldığınız güncelleştirmelerin zaten yüzde 90'ı, sizin ruhunuz bile duymadan arkadan güncelleniyor? İşletim sistemini burada suçlamayın lütfen, regedit ayarlarına kadar bozduysanız, işletim sisteminin burada suçu yok.

Temiz bir kurulum yapın.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Her şeyi kurmadan önce, güncelleştirmeleri yapın, daha sonra sürücüleri kurun.

Windows 10 güncelleme gizleme diye arat. En üsttekine gir. Oradaki sorun gidericiyi indir. Buradan istemediğin güncellemeleri gizliyorsun ve o güncelleme bir daha çıkmıyor. Ben bu şekilde kurtuldum.

Güncellemelerin ciddiyetinin farkında olmam hiçbir anlam ifade etmez. Siz her güncellemeyi olumlu bir şey sanıyorsanız baştan siz yanılıyorsunuz. Yüzlerce örneği var. Ayrıca siz kendinizi güncelleyerek istediğiniz kadar güvende sanın. Bu bilgisayarı sadece oyun için kullanıyorum. Steam için de zaten telefona gelen kod dışında giriş mümkün değil.

Ayrıca tabiki işletim sisteminin suçu bana benim istemediğim bir şeyi zorla yaptırıyor.
Dediğiniz gibi hissetmeden falanda olmuyor gayette hissediyorum. Özellikle oyun oynarken hissetmem cabası.

Kredi kartı içinse sanal kart diye bir şey var. En güncel sürümde bile çalınmayacağının hiçbir garantisi yok.

Windows 10 güncelleme gizleme diye arat. En üsttekine gir. Oradaki sorun gidericiyi indir. Buradan istemediğin güncellemeleri gizliyorsun ve o güncelleme bir daha çıkmıyor. Ben bu şekilde kurtuldum.

Teşekküre derim deneyeceğim.

Teşekkürler deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…