Herkese iyi forumlar, öncelikle konuya girmeden önce bir şeyi çok merak ediyorum. Windows güncellemeleri yapmak, sisteme ne gibi artıları oluyor? Windows 10 orijinal sürüm kullanıyorum ve güncellemeleri kendim maalesef ki devre dışı bıraktım. Bunu sanırım kayıt defteri bölümünden yaptım. Ama nasıl yaptım hatırlamıyorum. Services kısmından Windows Update bölümünü aktifleştiremiyorum hiçbir şekilde. Güncellemeler denetleniyor bulunuyor fakat indirilmiyor. Aldığım hata kodu 0x80070015. sizce bu güncellemeleri açıp sürekli indirmeli miyim?
Son olarak; Windows10'da %100 disk kullanımı hatasını ne yaptıysam çözemiyorum. Sistem boşta çalışırken bile görev yöneticisinden takip ettiğimde %100 disk kullanımı görüyorum. Internette çoğu videoları izleyip adımları uyguladım ancak çözülmüyor. Herkes SSD alıp konuyu kökten halledebileceğimi söylüyor sanırım yakın zamanda SSD alacağım. Sistemimde i7 7700, GTX 1050 Ti, 8 GB DDR4 bellek var. Bu sisteme SSD almak şart sanırım. Uygun fiyatlı SSD önerilerinizi de yazarsanız çok sevinirim.
Son olarak; Windows10'da %100 disk kullanımı hatasını ne yaptıysam çözemiyorum. Sistem boşta çalışırken bile görev yöneticisinden takip ettiğimde %100 disk kullanımı görüyorum. Internette çoğu videoları izleyip adımları uyguladım ancak çözülmüyor. Herkes SSD alıp konuyu kökten halledebileceğimi söylüyor sanırım yakın zamanda SSD alacağım. Sistemimde i7 7700, GTX 1050 Ti, 8 GB DDR4 bellek var. Bu sisteme SSD almak şart sanırım. Uygun fiyatlı SSD önerilerinizi de yazarsanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: