FakeKvothe
Hectopat
Daha fazla
5-10 Dakikada bir GPU kullanımım oyunlarda %99-100'den 10-15'e düşüyor.Haliyle hafif donuyor oyun , sadece oyunlarda değil video izlerken de anlık ses bozuluyor mekanik bir sese dönüşüp düzeliyor.Bütün her şeyi güncelledim tek tek bütün driverları güncelledim.Yığınla çözüm denedim fakat hiçbiri çözemedi.
Bu hatayı daha önce de alıyordum . Format attıktan sonra direk Windows Uptade'i kapattım .Hiçbir güncelleme yapmadan.Sorunum hallolmuştu fakat kendi kendine 2 gün önce yeniden açılıp güncellemeleri yaptı maalesef hata geri döndü.
1 Ay sıkıntı yoktu .Sürekli format atıp makineye zarar da vermek istemiyorum. Fakat başka çözüm bulamadım . Bildiğiniz işe yarar herhangi bir çözüm var mı ? Daha fazla bilgi lazımsa paylaşabilirim . Format atmadan önce bir kez daha denemek istedim.
Dell İnspiron 7567
16 Gb Ram
1050 ti 4 GB
1 TB Harddisk +128 GB SSD(İşletim sistemi SSD'de)
Bu hatayı daha önce de alıyordum . Format attıktan sonra direk Windows Uptade'i kapattım .Hiçbir güncelleme yapmadan.Sorunum hallolmuştu fakat kendi kendine 2 gün önce yeniden açılıp güncellemeleri yaptı maalesef hata geri döndü.
1 Ay sıkıntı yoktu .Sürekli format atıp makineye zarar da vermek istemiyorum. Fakat başka çözüm bulamadım . Bildiğiniz işe yarar herhangi bir çözüm var mı ? Daha fazla bilgi lazımsa paylaşabilirim . Format atmadan önce bir kez daha denemek istedim.
Dell İnspiron 7567
16 Gb Ram
1050 ti 4 GB
1 TB Harddisk +128 GB SSD(İşletim sistemi SSD'de)