Windows 10 güncelleme sonrası CS:GO 60 FPS sorunu

M Mustafa Doğan

Hectopat
Yer
Konya Kumköprü
Daha fazla  
14.05.2017 02:00 gibi windows 10 sistemim güncellendi.
CS:GO 'da 100 120 FPS ile oynarken güncellemeden sonra 60 FPS'de sabit kaldı.
fps_max 0 kodu ile düzelir mi diye denedim ama olmadı. Yardım edebilecek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi

Windows 10'nun yeni güncellemesi sonrası gelecek olan program. Sanırsam yüklü değildir bilgisayarınızda elle yüklemediyseniz eğer. Oyunlarda akıcılık için FPS sabitlemesi yapabiliyor. Belki o yapıyordur diye düşünmüştüm.
Elle öyle bir program yüklemedim, sistemim en son sürümde.

Elle öyle bir program yüklemedim, sistemim en son sürümde.
O zaman bilemiyorum aklıma başka bir şey gelmedi Xbox DVR olabilir diyecektim ancak kapatmışsınız. Bir aralar bende de vardı öyle halletmiştim. Peki Nvidia denetim masasından her şeyi yüksek performansa aldınız mı bazen onun da etkisi oluyo?

O zaman bilemiyorum aklıma başka bir şey gelmedi Xbox DVR olabilir diyecektim ancak kapatmışsınız. Bir aralar bende de vardı öyle halletmiştim. Peki Nvidia denetim masasından her şeyi yüksek performansa aldınız mı bazen onun da etkisi oluyo?
Malesef ne denediysem olmuyor, böyle saçma olay olamaz cidden mantık almıyor 120 FPS ile oynat sisteme bi güncelleme 60 FPS'e sabitlen, delleniyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı