M Mert kuz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 58 15 Haziran 2021 #1 Windows yeni güncellemesini yaptım. 90+ FPS üstü aldığım Warzone da artık 60 zor alıyorum. Valorant'ta da aynısı oldu. Düzeltmenin yolu var mı?
Windows yeni güncellemesini yaptım. 90+ FPS üstü aldığım Warzone da artık 60 zor alıyorum. Valorant'ta da aynısı oldu. Düzeltmenin yolu var mı?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #2 Güncellemeyi kaldırın.
M Mert kuz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 58 15 Haziran 2021 #3 eater dedi: Güncellemeyi kaldırın. Genişletmek için tıkla... geçmiş güncelleştirmeler kısmından kaldırdım fakat yeniden başlattığımda tekrar yüklüyor
eater dedi: Güncellemeyi kaldırın. Genişletmek için tıkla... geçmiş güncelleştirmeler kısmından kaldırdım fakat yeniden başlattığımda tekrar yüklüyor
E edwardhasan Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #4 nasıl düzelttiniz hocam Mert kuz dedi: Windows yeni güncellemesini yaptım. 90+ FPS üstü aldığım Warzone da artık 60 zor alıyorum. Valorant'ta da aynısı oldu. Düzeltmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla...
nasıl düzelttiniz hocam Mert kuz dedi: Windows yeni güncellemesini yaptım. 90+ FPS üstü aldığım Warzone da artık 60 zor alıyorum. Valorant'ta da aynısı oldu. Düzeltmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla...
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2022 #5 edwardhasan dedi: Nasıl düzelttiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hocam eski bir konuya yazmak yerine yeni konu oluşturup daha hızlı yardım alabilirsiniz.
edwardhasan dedi: Nasıl düzelttiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hocam eski bir konuya yazmak yerine yeni konu oluşturup daha hızlı yardım alabilirsiniz.