MertKaraca Hectopat Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #1 Dün Windows 1809 güncellemesini yaptım. Fakat yaptığımdan beri internete bağlanmış olarak gözükse de internete giremiyorum. Ne yapmalıyım?
Dün Windows 1809 güncellemesini yaptım. Fakat yaptığımdan beri internete bağlanmış olarak gözükse de internete giremiyorum. Ne yapmalıyım?
mehmetfh16 Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #2 Sistem saatini kontrol ediniz. Farklı tarayıcı deneyiniz. Sistemin mi yoksa tarayıcının mı internet'e erişemediğini öğrenmeye çalışın. Örneğin Steam'e girmeye çalışın. Ve hata nedir? Daha detaylı bilgi verin.
Sistem saatini kontrol ediniz. Farklı tarayıcı deneyiniz. Sistemin mi yoksa tarayıcının mı internet'e erişemediğini öğrenmeye çalışın. Örneğin Steam'e girmeye çalışın. Ve hata nedir? Daha detaylı bilgi verin.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Aralık 2018 #3 Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmelerin yüklenmesini bekleyin. Ardından ilgili rehberi uygulayın. [Rehber] NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı
Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmelerin yüklenmesini bekleyin. Ardından ilgili rehberi uygulayın. [Rehber] NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı