Windows 10 Güncelleme Sonrası Kasma Sorunu

Marvoldo

Kilopat
Daha fazla  
Benim bir dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar da sadece oyun oynayıp film dizi izliyorum bundan 1 gün önce Fortnite oynarken Fight yaparken ekrana güncelleme geldi ben de yanlışıkla tamam bastım. Önceden 1 saat sonra 1 saat sonra ... Diyordum dedikten sonra tabi ki de güncellemeyi yaptı. Bende bekledim güncelleme olduktan sonra oyunlar Discord Google gibi her programlar çok kasmaya başladı. Eskiden 60 FPS aldığım oyunlarda arık 10 FPS zor görüyorum ve sürkeli FPS droplar giriyor ve bunlar 1 saniyelik değil 3-4 saniyelik oluyor.

Bilgisayar hakkında kısmına girdiğimde sürüm 1709 gözüküyor fakat güncelleştirme geçmişine girince bunlar gözüküyor.

4 tane 1803 güncellemesinin 3'ü olmuş 1 i olmamış güncelleştirme kısmında yeni bir güncelleme gözükmüyor ilk güncelleme yaptığında oyunlar kastığı için eski sürüme geri döndüm fakat hizmetlerden Windows Update durdurmayı unuttum. Bir daha güncelleme attı internette sürücüleri güncelleyin diyenler var hepsini denedim olmadı. Diğer kişiler format atınca da olmamış nasıl yapacağımı bilen var mı? Bazı kişiler windows 8.1 dön daha iyi diyor temiz kurulum yapıp dönsem sizce sorun düzelir mi?

asd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 tabi ki daha temiz, herkesin önerdiği gibi bende geçmeni öneririm güncelleme alma Windows 10 ile ilgili ama eğer geçme istemiyorsan çözüm yolu var tabi ki bende aynı sorunu yaşadım. Oyunlarım 10 FPS'ye kadar düşmedi ama performans düştü ve her program takıla takıla çalışıyordu. Araştırdım, bu forumda cevabını buldum. Uzatmadan söylersem Windows insider preview güncellemesi yapman gerek.

Windows 8.1 tabi ki daha temiz, herkesin önerdiği gibi bende geçmeni öneririm güncelleme alma Windows 10 ile ilgili ama eğer geçme istemiyorsan çözüm yolu var tabi ki bende aynı sorunu yaşadım. Oyunlarım 10 FPS'ye kadar düşmedi ama performans düştü ve her program takıla takıla çalışıyordu. Araştırdım, bu forumda cevabını buldum. Uzatmadan söylersem Windows insider preview güncellemesi yapman gerek.
hocam iniglizce kelime yazdığım için banım vardı oyüzden şimdi yazabiliyorumda benim pek bir bilgim yok dediğin insider prewiew güncellemesini nasıl yapçağımı ve ne işe yaradığını da söylermisin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı