4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 6 Haziran 2021 #1 Windows 10'u güncelledim ve monitörüm soluk renk oldu. Ayrıca masaüstü düz renk olarak siyah oldu. Bunları nasıl değiştireceğim? Eski monitör ayarlarımı istiyorum.
Windows 10'u güncelledim ve monitörüm soluk renk oldu. Ayrıca masaüstü düz renk olarak siyah oldu. Bunları nasıl değiştireceğim? Eski monitör ayarlarımı istiyorum.
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #2 Ekran kartınızın sürücü ayarlarında monitörle ilgili bir kısım varsa oradan düzeltebilirsiniz. Clurtix dedi: Ekran kartınızın sürücü ayarlarında monitörle ilgili bir kısım varsa oradan düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya da sağ tık- kişiselleştir veya görüntü ayarları. Artı 0 Eksi
Ekran kartınızın sürücü ayarlarında monitörle ilgili bir kısım varsa oradan düzeltebilirsiniz. Clurtix dedi: Ekran kartınızın sürücü ayarlarında monitörle ilgili bir kısım varsa oradan düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya da sağ tık- kişiselleştir veya görüntü ayarları.