Windows 10 güncelleme sonrası MSI SCM açılmıyor

Melikşah Öner

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows'a gelen son güncelleme 1709 güncellemesinden sonra MSI SCM programım açılmıyor. MSI sitesinden indirdim tekrar kurdum fakat olmadı yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran alıntısı atabilir misin? Orada bakalım.
Ekran görüntüsü atabileceğim bir şey yok. Durum anlattığım gibi Windows 10 1709 güncellemesiyle SCM açılmaz hale geldi, problem bu.

Ben hic sorun yasamadim SCM ile ilgili, Revo uninstaller tarzi bir program ile SCM'i kaldirip yeniden kurmayi dene.

Eki Görüntüle 268762
Kardeşim bende de böyledi eksiden, son gelen Windows 1709 güncellemesi ile açılmadı, anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim fakat bi sonuç alamadım scm programım hala açılmamakta.

Program görev yöneticisinde çalışıyor olarak görünüyor iconsuz bi şekilde ama ekranımda açılmıyor .

Denedim fakat bi sonuç alamadım scm programım hala açılmamakta.

Program görev yöneticisinde çalışıyor olarak görünüyor iconsuz bi şekilde ama ekranımda açılmıyor .

Ilginc aklima baska bir sey gelmiyor maalesef cözüm ile alakali. SCM maalesef MSI laptoplarin en önemli programi, tüm switch ve FN hotkeylerim (?) ona bagli. Steelseries profil degistirme olsun, GPU degistirme olsun, fan ayarlari ve Xplit programi falan.

Format atmayi dene diyecegim son olarak, format benim icin en son cözüm ama baska care yok gibi.

@Neşeli Enginar kardeşim ben scm'nin en eski sürümünü buldum bir yerden ve onu yükledim o çalıştı bana daha bir üst versiyon scm sürümü linki atabilir misin ? Bu çok klasik ve eski görünüyor hiç olmazsa daha üst bir versiyon kullanayım.Link atarsan sevinirim en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…