Windows 10 güncelleme sonrası performans kaybı

spartakboskova

Hectopat
Merhabalar. Normalde Windows Update kapalı şekilde kullanıyorum bilgisayarımı. Dün akşam saatlerinde açıp bir güncelleme yaptım. -Windows 10 sürüm 1903 güncelleştirmesi- güncellemeden sonra aşırı derecede kasma ve donma olmaya başladı. Oyunların açılış süresi 4-5 dakikayı buluyor. Oyuna girdiğimde normalde 50-60 FPS sabit oynadığım oyuna sürekli FPS düşmesi giriyor oynanmaz hale geliyor. Bilgisayar boştayken görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı %99'dan bir anda düşüyor.
Latencymon yazılımıyla bir tarama yaptım ve sonuçlarını bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    19,8 KB · Görüntüleme: 72
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    20,9 KB · Görüntüleme: 109
Aynı sorundan ben de muzdaribim yaklaşık 2 gündür aşırı drop giriyor oyunlarda ve windowsta normal internette gezerken bile kasmalar oluyor ve sistemim ortalamanın çok üzerinde.. çözüm bulursanız bana da bilgi verin

Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma
Bu bölümden güncellemeden önceki sürüme dönüp, Windows Upddatelari kapattım.
Sorunum çözüldü şu anlık.

Windows'un güncelleme sistemi çok kötü. En iyisi toplu güncelleştirme çıkınca yeni iso dosyası ile format atarak geçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…