Çözüldü Windows 10 Güncelleme Sonrası Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ÇılgınTürk

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarima yeni format attim (Win10 Pro). @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarimizin videosunu izleyerek USB bellekten attim. Daha sonra ilk isim Wireless'in surucusunu yukleyip internete baglamak oldu. Daha sonra guncellestirmeleri denetle dedim ve yuklemeye basladi. En son baktigimda siyah ekran vardi ve sonra duzeldi. Herhalde ekran karti surucusunu yukluyor dedim (HD4650 ve anakart G31). Sonra yemek yedim ve geldim, gene siyah ekran olmustu ancak bu sefer duzelmedi. Siyah ekran PC acik halde duruyor hala. Monitorun isigi yanip sonuyor. Ne yapmam lazim?
@er36po @Jira @BERWAR @Silinen üye

Guncelleme : Bilgisayari yeniden baslattim ve acildiginda guncellemeler yukleniyor kapatmayin yaziyordu. Guncelemeleri yukledi sorunsuzca acildi PC.

Guncelleme : Hiç bir şey kurmadığımdan ve bu sorun her nek adar çözüldü gibi gözükse de canımı sıktığından veya herhangi bir hata olabileceğinden tekrar format attım. Formattan sonra tekrar güncellemeleri denetle dedim ve bu sefer sorunsuz yüklendi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı