Windows 10 güncelleme sorunu

hüsnüSahin

Hectopat
Selam arkadaşlar Win 10'da güncelle hatası alıyorum hata kodu - (0x800703F1) yardımcı olabilecek biri var mı?

Muhtemelen, buradan sorununuzu düzeltebilirsiniz.
Gerçi eğer önceden baktıysanız, bunu muhtemelen görüp denemiş olabilirsiniz.
Ama gene de söyleyeyim. Belki denememişsinizdir.

Son düzenleme:
Hizmetlerden Windows Update ve Windows module installer kapalıysa etkinleştrin ve bir daha deneyin

görev yöneticisinden windows update görevini durdurup sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin. Olmazsa teslim iyileştirme ayarlarında değişiklik yapmayı deneyin, eğer sorunuzun çözülmezse diğer arkadaşların önereceklerini deneyebilirisiniz. ayrıca birkaç gün sonra denemek de bazen çözüm olabiliyor, çünkü sorun windows update serverlarından kaynaklı olabiliyor bazen

Aynısını bugün ben de yaşadım konsol üzerinden windows update'i durdurdum. Buradan halledebilirsin. Aynı sorun kodu değil ama benim sorunu çözmüştü.

Sunuculardan kaynaklı bir sorun olabilir belki, bir-iki gün sonra tekrar denersen belki sorunun çözülebilir. Onun haricinde daha bilgili arkadaşlar da yardımcı olursa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…