O9ulcan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 12 Eylül 2020 #1 Kodu yazdım denilenleri de yaptım, yok olmadı. PUBG'de açılmıyor.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 12 Eylül 2020 #2 O9ulcan dedi: Kodu yazdım denilenleri de yaptım, yok olmadı. PUBG'de açılmıyor. Eki Görüntüle 665862 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı hatta bununla ilgili konuda açtım ama çözüm olmadı temiz kurulum yapmak zorunda kaldım.
O9ulcan dedi: Kodu yazdım denilenleri de yaptım, yok olmadı. PUBG'de açılmıyor. Eki Görüntüle 665862 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı hatta bununla ilgili konuda açtım ama çözüm olmadı temiz kurulum yapmak zorunda kaldım.
3 364164 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #3 Sorun giderici çalıştırın. Olmaz ise klasik "Format".
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #4 Sorun gidermeyi aç ilk olarak sonra aşağıdaki videodan bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorun gidermeyi aç ilk olarak sonra aşağıdaki videodan bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DarkPythonOffiziel Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Jefe de Todos Los Jefes. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Expert 12 Eylül 2020 #5 O9ulcan dedi: Kodu yazdım denilenleri de yaptım, yok olmadı. PUBG'de açılmıyor. Eki Görüntüle 665862 Genişletmek için tıkla... Dostum buraya tıklayarak çözüme ulaşabilirsin olmuyor ise format atmayı deneyebilirsin.
O9ulcan dedi: Kodu yazdım denilenleri de yaptım, yok olmadı. PUBG'de açılmıyor. Eki Görüntüle 665862 Genişletmek için tıkla... Dostum buraya tıklayarak çözüme ulaşabilirsin olmuyor ise format atmayı deneyebilirsin.
O9ulcan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 12 Eylül 2020 #6 Arkadaşlar boşverin sinir hastası olucam şimdi. Hiçbirisinin işe yaramadığına o kadar eminimki.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #7 En son açılan zamana sistem geri yükleme ile dönebilirsin olmuyorsa.
MASSTİFF Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 66 12 Eylül 2020 #8 Neden güncelliyorsunuz güncellemeyin PC'yi hızlandırdıgı yok PC nizi bozar.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #9 MASSTİFF dedi: Neden güncelliyorsunuz güncellemeyin PC'yi hızlandırdıgı yok PC nizi bozar. Genişletmek için tıkla... Şaka yapmayın Windows güncellemelerle en iyi hale geliyor.
MASSTİFF dedi: Neden güncelliyorsunuz güncellemeyin PC'yi hızlandırdıgı yok PC nizi bozar. Genişletmek için tıkla... Şaka yapmayın Windows güncellemelerle en iyi hale geliyor.
MASSTİFF Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 66 12 Eylül 2020 #10 ÇAĞATAY TORUN dedi: Şaka yapmayın Windows güncellemelerle en iyi hale geliyor. Genişletmek için tıkla... Şaka değil arkadaşım sen güncellediysen geçmiş olsun.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Şaka yapmayın Windows güncellemelerle en iyi hale geliyor. Genişletmek için tıkla... Şaka değil arkadaşım sen güncellediysen geçmiş olsun.