Windows 10 güncelleme sorunu

Makaleler
12
Windows 10 güncelleme yaparken sırayla yapıyor. Örneğin önce ilk güncellemeyi yükleyip sistemi yeniden başlatmayı ister. Sonra tekrar güncelleme olduğunu söyleyip yine öyle ister. Sonra yine güncelleme olduğunu söyleyip yine yeniden başlatma ister. Uzun bir döngü içerisine girer. Özellikle uzun süre güncelleme yapılmayan sistemlerde yaşanabiliyor. Toplu güncellemek varken neden böyle uğraştırıyor? Bu sistemin değişmesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakket birde mesela güncelleştirmek için yeniden başlatıyorum o sırada güncelleştirmeyi yüklüyor. Belli bir yere geldikten sonra güncellemeyi bırakıp bilgisayarı yeniden başlatıyor, oturum açma ekranı gelmeden kaldığı yerden güncellemeye devam ediyor.

Hakket birde mesela güncelleştirmek için yeniden başlatıyorum o sırada güncelleştirmeyi yüklüyor. Belli bir yere geldikten sonra güncellemeyi bırakıp bilgisayarı yeniden başlatıyor, oturum açma ekranı gelmeden kaldığı yerden güncellemeye devam ediyor.
Öyle yapsa yine iyi, toplu güncellesin bir şey demeyiz. Ben güncelledikten sonra ve oturum açtıktan sonra tekrar güncelleme olduğunu söyleyip yeniden başlatma istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı