Bilal Öztürk Hectopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #1 Resimde görüldüğü gibi böyle bir sorunla karşılaştım. Güncelleme %59'da tıkandı. Malum dün ülkede 16:00 - 20:00 sıralarında internet çok yavaştı. İlerler diye umdum hala bu şekilde, hiç ilerlemiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2015
Resimde görüldüğü gibi böyle bir sorunla karşılaştım. Güncelleme %59'da tıkandı. Malum dün ülkede 16:00 - 20:00 sıralarında internet çok yavaştı. İlerler diye umdum hala bu şekilde, hiç ilerlemiyor.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #2 Burda yazanları deneyin. AhmetAksoy dedi: Komut satırına yönetici olarak girip aşağıdaki komutları sırasıyla yazıp deneyin. Kod:Panoya kopyala net stop wuauserv ren c:\windows\SoftwareDistribution Softwaredistribution.old net start wuauserv Genişletmek için tıkla...
Burda yazanları deneyin. AhmetAksoy dedi: Komut satırına yönetici olarak girip aşağıdaki komutları sırasıyla yazıp deneyin. Kod:Panoya kopyala net stop wuauserv ren c:\windows\SoftwareDistribution Softwaredistribution.old net start wuauserv Genişletmek için tıkla...