Windows 10 Güncelleme Yaparken Bilgisayarın Donması

Makaleler
2
Daha fazla  
Windows 10 HP laptop bilgisayarı kapatırken yapılan güncellemede %79'da bilgisayar donuyor. Kapatıp açıyorum ama yine aynı sorun. Bilgisayarı bir şekilde açtım ama donuyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen güncellemeler insanı bekletiyor. Açın ve takıldığında yarım saat bir saat civarı bekleyin. Bildiğim kadarıyla HP laptoplar üzerinde depolama birimi ışığı bulunuyor. O ışığa da bakabilirsiniz ama bazen güncelleme için bilgiler toplanırken ışık yanmıyor.
Ben isteyken annemler beklemiş ama kendine gelmemiş. Eve geldiğim zaman donmuş bir haldeydi.

Bilgisayar hakkında bilgi verir misiniz? Hangi tarihte aldınız? En son ne zaman temiz kurulum yapıldı? Temiz Windows 10 mu yoksa firmanın kurduğu Windows'u mu kullanıyorsunuz?

Geçen sene alındı. Alındığı günden beri içinde bulunan windows 10 sürümü kullanılıyor.

Geçen sene alındı. Alındığı günden beri içinde bulunan windows 10 sürümü kullanılıyor.
Sorunun nedeni büyük ihtimalle budur. Bekleyin, sonuç alamazsanız başlangıç onarma deneyin. İşe yaramazsa en yakın geri yükleme noktasına geri dönerek temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Merhabalar bilgisayariniz update yaparken donmasının tek nedeni eski gunceleme kaldiriliyor ve yerine update geldigi icin %100 disk olur o yuzden yuksek olur ve donma olur eger gunceleme esnasindayken sakın kapatmayin islem birkaç saaten birkaçgüne çıkabilir o yüzden dikkatli olun kafam rahat olsun derseniz win 7 kullanin beyler .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı