E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Herkese. Merhabalar arkadaşlar ben Windows 10 güncellemesi geldi öbürki gibi güncellersem bir şey olur mu öncekinde mavi ekran yemedim de ihtimali var demişlerdi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2021
Herkese. Merhabalar arkadaşlar ben Windows 10 güncellemesi geldi öbürki gibi güncellersem bir şey olur mu öncekinde mavi ekran yemedim de ihtimali var demişlerdi.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 27 Şubat 2021 #2 20H2 güncellemesini bayağıdır kullanıyorum bir problem yok. Yüklemeni tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: 20H2 güncellemesini bayağıdır kullanıyorum bir problem yok. Yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim güncelliyorum o zaman
Oğuzhan Necip Şahin dedi: 20H2 güncellemesini bayağıdır kullanıyorum bir problem yok. Yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim güncelliyorum o zaman
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 27 Şubat 2021 #4 İşletim sistemlerinin güncellenme sebebi genellikle açıkları kapatmak içindir. Açıklar ise tehtitlere davetiye çıkarır. Yapmanızı öneririm.
İşletim sistemlerinin güncellenme sebebi genellikle açıkları kapatmak içindir. Açıklar ise tehtitlere davetiye çıkarır. Yapmanızı öneririm.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #5 Primearc dedi: İşletim sistemlerinin güncellenme sebebi genellikle açıkları kapatmak içindir. Açıklar ise tehtitlere davetiye çıkarır. Yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... peki güncelliyorum o zaman
Primearc dedi: İşletim sistemlerinin güncellenme sebebi genellikle açıkları kapatmak içindir. Açıklar ise tehtitlere davetiye çıkarır. Yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... peki güncelliyorum o zaman