Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar son 3 haftadır güncelleme var deyip kendini yeniden başlatıyor bilgisayar. İptal edemiyorum. Her gün oluyor bu durum bıktım artık yardım edebilir misiniz.
Arkadaşlar son 3 haftadır güncelleme var deyip kendini yeniden başlatıyor bilgisayar. İptal edemiyorum. Her gün oluyor bu durum bıktım artık yardım edebilir misiniz.
C cobasda Hectopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #2 Başlat-Hizmetler windows update bulup çift tıklayın durdur yapıp başlangıç türünü devre dışı yapıp ayarları uygulamayı deneyin.
Başlat-Hizmetler windows update bulup çift tıklayın durdur yapıp başlangıç türünü devre dışı yapıp ayarları uygulamayı deneyin.
Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #3 cobasda dedi: Başlat-Hizmetler windows update bulup çift tıklayın durdur yapıp başlangıç türünü devre dışı yapıp ayarları uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O zaman güncelleme geldiğinde güncellemiycek ama.
cobasda dedi: Başlat-Hizmetler windows update bulup çift tıklayın durdur yapıp başlangıç türünü devre dışı yapıp ayarları uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O zaman güncelleme geldiğinde güncellemiycek ama.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Haziran 2016 #4 Güncelleme geçmişine baktığınızda güncelleme başarısız mı demekte ?
Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #5 THE_MILLER dedi: Güncelleme geçmişine baktığınızda güncelleme başarısız mı demekte ? Genişletmek için tıkla... Hepsinde başarıyla yüklendi yazıyor. Mesela bugün 4 kere yeniden başlattı bilgisayar kendini 00.03 de tekrar başlatıcak.
THE_MILLER dedi: Güncelleme geçmişine baktığınızda güncelleme başarısız mı demekte ? Genişletmek için tıkla... Hepsinde başarıyla yüklendi yazıyor. Mesela bugün 4 kere yeniden başlattı bilgisayar kendini 00.03 de tekrar başlatıcak.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Haziran 2016 #6 10586'ya halen geçmemişsiniz. Tüm geçmişten 10586 güncelleştirmesi kısmına iyice bakın. Orada başarısız yazdığını sanıyorum.
10586'ya halen geçmemişsiniz. Tüm geçmişten 10586 güncelleştirmesi kısmına iyice bakın. Orada başarısız yazdığını sanıyorum.
Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #7 THE_MILLER dedi: 10586'ya halen geçmemişsiniz. Tüm geçmişten 10586 güncelleştirmesi kısmına iyice bakın. Orada başarısız yazdığını sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağı biraz inince başarısız olan gördüm birkaç tane.
THE_MILLER dedi: 10586'ya halen geçmemişsiniz. Tüm geçmişten 10586 güncelleştirmesi kısmına iyice bakın. Orada başarısız yazdığını sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağı biraz inince başarısız olan gördüm birkaç tane.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Haziran 2016 #8 Sırası ile yönergeye göre iki adımı uygulayın. Ardından Windows Update'yi çalıştırın. Windows Update Fix Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı
Sırası ile yönergeye göre iki adımı uygulayın. Ardından Windows Update'yi çalıştırın. Windows Update Fix Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı
Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #9 THE_MILLER dedi: Sırası ile yönergeye göre iki adımı uygulayın. Ardından Windows Update'yi çalıştırın. Windows Update Fix Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorunum çözüldü galiba.
THE_MILLER dedi: Sırası ile yönergeye göre iki adımı uygulayın. Ardından Windows Update'yi çalıştırın. Windows Update Fix Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorunum çözüldü galiba.