Windows 10 Güncelleme Yapmıyor

Kirve

Hectopat
Windows10'u etkinleştirmeden kullanıyordum acaba bu yüzden mi böyle bir sorun var diğerek yazilimbudur'dan Windows10 Pro Key aldım. Key'i etkinleştirip güncellemeleri yapmaya çalıştım fakat yine bir işe yaramadı. Birkaç yerden araştırdığım kadarıyla Windows güncelleme kataloğundan kodu girip manüel güncelleştirme setuplarını indirdim fakat onlarda işe yaramadı. Bu sorunun çözümü nedir?
Görselleri sunayım size.

1.png
1virgul5.png
2.png
3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows10'u etkinleştirmeden kullanıyordum acaba bu yüzden mi böyle bir sorun var diğerek yazilimbudur'dan Windows10 Pro Key aldım. Key'i etkinleştirip güncellemeleri yapmaya çalıştım fakat yine bir işe yaramadı. Birkaç yerden araştırdığım kadarıyla Windows güncelleme kataloğundan kodu girip manüel güncelleştirme setuplarını indirdim fakat onlarda işe yaramadı. Bu sorunun çözümü nedir?
Görselleri sunayım size.

Eki Görüntüle 469976Eki Görüntüle 469977Eki Görüntüle 469978Eki Görüntüle 469979
Merhaba,bilgisayara format at 1909 kur en son sürümde Büyük ihtimal hata vermeyecektir Yine hata verirse keyi silip başka Key satın alın. tek çözümü anlattıgım gibidir.

Merhaba,bilgisayara format at 1909 kur en son sürümde Büyük ihtimal hata vermeyecektir Yine hata verirse keyi silip başka Key satın alın. tek çözümü anlattıgım gibidir.
Katılıyorum zaten yukarıda güvenlik ve kalite düzenlemeleri eksik diyor en üst sürüm ve key alırsanız olucaktır.
eğer key almassan, alamassan bu yöntemi denemelisin...
choose-keep-my-files-option_en.jpg

bana Destek oldunuz için saol yukardaki arkadaş pc'yi formatlasa sorunu düzelicektir. bazen öyle sorunlar rayatabilmektedir.
Benim konumada bir bakarmısın?

Katılıyorum zaten yukarıda güvenlik ve kalite düzenlemeleri eksik diyor en üst sürüm ve key alırsanız olucaktır.
eğer key almassan, alamassan bu yöntemi denemelisin...
Eki Görüntüle 469999
Boşuna mı key aldım şimdi ben, sonuçta öğrenciyim aldığım key yanlış mı ?

dediğiniz yöntemide anlayamadım..

Key etkilemez bunu, buradan gerekli Update Asistant ı indirerek uygulama üzerinden güncelleyeceksiniz. Key ile alakası yok! Yanlış bilgilendirme yapmayın.
bende tam bu programı buldum ve çalıştırdım bekliyordum siz yazdınız teşekkür ederim, key ile bir ilgisi olması bana çok saçma gelmişti teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 45.png
    45.png
    14 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı