Merhaba, Yaklaşık 2 sene önce Window 10 ücretsiz olarak internetten güncellenebilirken, masaüstü cihazımı güncellemiştim. Fakat çeşitli nedenlerden dolayı masaüstü bilgisayarımı 2 senedir kullanamadım. Geçen gün bilgisayarımı tekrar açıp kullanmaya başladığımda cihazımda yüklü olan Windows 10 - 1511 sürümünün artık güncel olmadığı ve güncellemem gerektiği aksi takdirde Window 10 güncelleştirmelerinden artık yararlanamayacağım üzerine bir kaç kez uyarı mesajı çıktı. Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı ile birkaç kez güncelleştirmeye çalışmama rağmen indirme tamamlandıktan sonra 0x8007000d hatası yüzünden güncelleştirmenin yapılamadığı mesajını aldım. Biraz internetten araştırdığıma göre Windows 10 1511 sürümü yüklü olan cihazlara upgrade için 2017 Nisan ayına kadar süre verilmiş.Bu olaydan haberim olmadığı için doğal olarak kaçırmış oldum.Sizce bu tarihi kaçırdığım için mi sürekli 0x8007000d hatası ile karşılaşıyorum? Bu sorunu yasal yollarla sahte yazılım kullanmadan düzeltebilmem mümkün mü ? Sonuçta kullandığım sürüm orijinal bir şekilde upgrade yapabilmem gerek. Birileri yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.