Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 22 Nisan 2021 #1 Windows 10 güncelleme yapınca mavi ekran almaya başladım, oyuna girince mavi ekran veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Windows 10 güncelleme yapınca mavi ekran almaya başladım, oyuna girince mavi ekran veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.581 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Nisan 2021 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları uygulayın. 2 defa mavi ekrandan sonra kurtarma ekranı gelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları uygulayın. 2 defa mavi ekrandan sonra kurtarma ekranı gelmesi lazım.
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 23 Nisan 2021 #23 The G.O.A.T dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları uygulayın. 2 defa mavi ekrandan sonra kurtarma ekranı gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girdik fakat Internet yok. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları uygulayın. 2 defa mavi ekrandan sonra kurtarma ekranı gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girdik fakat Internet yok.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.581 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Nisan 2021 #24 Güvenli modda internet olmaz zaten. Veya siz internet olmadan başlatmışsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 23 Nisan 2021 #25 The G.O.A.T dedi: Güvenli modda internet olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan çıktık ve mavi ekran almadık. Birazdan dediklerinizi uygulayacağım. The G.O.A.T dedi: Güvenli modda internet olmaz zaten. Veya siz internet olmadan başlatmışsınız. Genişletmek için tıkla... Yine mavi ekran veriyor ve ben 2-3 ay güncelleme bekletmişim. Hocam sıkıntı kablolardanmış. Mavi ekran almadım alınca yazacağım. Son düzenleme: 24 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Güvenli modda internet olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan çıktık ve mavi ekran almadık. Birazdan dediklerinizi uygulayacağım. The G.O.A.T dedi: Güvenli modda internet olmaz zaten. Veya siz internet olmadan başlatmışsınız. Genişletmek için tıkla... Yine mavi ekran veriyor ve ben 2-3 ay güncelleme bekletmişim. Hocam sıkıntı kablolardanmış. Mavi ekran almadım alınca yazacağım.