Windows 10 güncellemeler indirilemiyor

lsvnzss

Centipat
Yer
türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2120 4 çekirdek 3.30 gzh 16gb ram 8x2 1600mhz esonic h61 ddr3 anakart radeon r7 240 4gb 780 mhz dx 11 ekran kartı everest astral mini atx kasa
Meslek
öğrenci
RAM
16 gb 8x2
SSD veya HDD modeli
turbox 256 gb
Ekran kartı
amd r7 240 4gb gddr5
Anakart
esonic h61
İşlemci
i3-2120
Merhaba ben bugün 10:46 saatleri sularında Windows 10 güncelleme bildirimi aldım. Tıkladım, indir dedim ama bir türlü 4 tane güncelleme inmedi. Görseli de atayım. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Dosya Ekleri

• wup.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 26
İnternette bir sıkıntı olabilir veya PC'yi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz eğer olmazsa sistemi biraz boşta bırakın ve tekrar deneyin.

Merhaba ben bugün 10:46 saatleri sularında Windows 10 güncelleme bildirimi aldım. Tıkladım, indir dedim ama bir türlü 4 tane güncelleme inmedi. Görseli de atayım. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Böyle durumlar olabiliyor çalıştır kısmına services.msg yazıp Windows Update durdurup PC yeniden başlatın.

Windows Update'in yükleneceği yer yetersiz olduğu için yani Win Update için Max 500 MB ayrıldığı alan yetersiz olduğu için yükleme 0x... hatası veriyormuş azıcık bir kodlama ile orayı yükselttim ve güncelleme başarıyla kuruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…