Windows 10 güncellemeler nasıl kapatılır?

Realyes

Centipat
Windows 10'a sürekli güncelleme geliyor ve bunu düzeltemiyorum. Güncelleme geldikçe mouse DPI ayarı gibi şeyler bozuluyor. Güncellememesini nasıl sağlarım?

Arama kısmına windows update ayarları yaz gir, gelişmiş seçenekler bölümündekileri kapat.

Dostum merhaba, o sorunu biliyorum, yeni güncelleme gelince mouse driver ı hata veriyor ve güncelleme yapmadan düzelmiyor. Açıkçası her defasından güncelleme yapmak çok daha iyidir. Bunu tavsiye etmem ama şunu da unutma yeni güncelleme gelince, güncellemeleri kapatsan bile driver zaten hata verecektir. Zaten driver online olarak windows güncellemelerini takip ediyor. Bunu çözmenin tek yolu internetsiz kullanmak.

Klavyedeki Windows tuşu ve R'ye bas. services.msc yaz ve Enter'a bas.
Çıkan sayfada Windows Update'i ara. Sağ tıkla özellikler de ve devre dışı'yı seç.

Arama kısmına windows update ayarları yaz gir, gelişmiş seçenekler bölümündekileri kapat.
Kapattım olmuyor.

Klavyedeki Windows tuşu ve R'ye bas. services.msc yaz ve Enter'a bas.
Çıkan sayfada Windows Update'i ara. Sağ tıkla özellikler de ve devre dışı'yı seç.
Bunu da yapmıştım olmuyor maalesef :(

Kapattım olmuyor.
Tekrar söylüyorum o güncellemeleri kapatmak sorunun çözmeyecektir. Bilgisayarın internete bağlı olduğu sürece aynı sorunla karşılaşacaksın. Bunun düzelmesi için Microsoft'un Windows'u geliştirmemesi gerek dostum. Ya da internetsiz kullanacaksın. Senin PC almasada güncellemeleri mouse zaten çoktan almış oluyor merak etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı