Merhaba dostlar, ben bilgisayarıma Media Creation Tool indirdim Windows'un sitesinden Windows 7'den Windows 10 yapmak için. C diskinde 22 GB, D diskinde 95 GB yer var. Üstüne bilgisayarımda 4 GB RAM 64 Bit işletim sistemi var. Sistem gereksinimlerini karşılıyor yani ona da baktım Windows 7'de keyim de var orijinal yaptım ancak her seferinde Windows 10 kuruluyor çok güzel bir şekilde ta ki Windows 10 güncellemeleri yükleniyor dediğinde %30'da takılı kalıyor hiçbir ilerleme olmuyor, 6-7 saat bekledim. Windows 10 kurulduktan sonra açılsa bilgisayar güncellemeyi kapatacağım ama bilgisayar hiç açılmadan güncellemeye başlıyor. Yeniden başlattım o ekrandayken, her şeyi geri aldı Windows 7 yükledi bir de hata verdi. Hata da şu şekilde.
0xC1900101 - 0x30004
Yükleme FIRST_BOOT aşamasında INSTALL_RECOVERY_ENVIRONMENT işlemi sırasında bir hatayla başarısız oldu. Ne olur yardım edin dostlar. 2. kez kurdum, delirmek üzereyim.
0xC1900101 - 0x30004
Yükleme FIRST_BOOT aşamasında INSTALL_RECOVERY_ENVIRONMENT işlemi sırasında bir hatayla başarısız oldu. Ne olur yardım edin dostlar. 2. kez kurdum, delirmek üzereyim.
Son düzenleyen: Moderatör: