M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Merhaba, bugün güncelleştirmeleri denetle dedim. Her gün anti virüs güncelleştirmesi 3-4 saniye içinde bitiyor. Bugün güncelleştirmeleri kontrol et dedim ve %50 olup hata verdi. Neden acaba, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (24).png 354,7 KB · Görüntüleme: 40 Ekran Görüntüsü (25).png 349,4 KB · Görüntüleme: 46 Ekran Görüntüsü (26)_LI.jpg 153,6 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Merhaba, bugün güncelleştirmeleri denetle dedim. Her gün anti virüs güncelleştirmesi 3-4 saniye içinde bitiyor. Bugün güncelleştirmeleri kontrol et dedim ve %50 olup hata verdi. Neden acaba, yardımcı olur musunuz?
K kaspersky kullan Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 76 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yook 29 Haziran 2021 #2 günc Güncelleme yaparken internet kesildi mi? Artı 0 Eksi
KS KS M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 kaspersky kullan dedi: günc Güncelleme yaparken internet kesildi mi? Genişletmek için tıkla... hayır lütfen yardım edin böyle şeylerde çok moralim bozuluyor Artı 0 Eksi
kaspersky kullan dedi: günc Güncelleme yaparken internet kesildi mi? Genişletmek için tıkla... hayır lütfen yardım edin böyle şeylerde çok moralim bozuluyor
K kaspersky kullan Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 76 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yook 29 Haziran 2021 #4 muhammet acar dedi: Hayır böyle şeylerde çok moralim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yi silin. Artı 0 Eksi
muhammet acar dedi: Hayır böyle şeylerde çok moralim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yi silin.
KS KS M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 kaspersky kullan dedi: Güncelleme yi silin. Genişletmek için tıkla... nasıl silicem Artı 0 Eksi
K kaspersky kullan Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 76 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yook 29 Haziran 2021 #6 muhammet acar dedi: Nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan. Artı 0 Eksi
KS KS M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 kaspersky kullan dedi: Denetim Masası'ndan. Genişletmek için tıkla... açıklayıcı bir şekilde anlatsanız ? Artı 0 Eksi
kaspersky kullan dedi: Denetim Masası'ndan. Genişletmek için tıkla... açıklayıcı bir şekilde anlatsanız ?
K kaspersky kullan Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 76 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yook 29 Haziran 2021 #8 muhammet acar dedi: Açıklayıcı bir şekilde anlatsanız? Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırlamıyorum Denetim Masası'na girin fotoğraf atın. Artı 0 Eksi
muhammet acar dedi: Açıklayıcı bir şekilde anlatsanız? Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırlamıyorum Denetim Masası'na girin fotoğraf atın.
KS KS M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #9 kaspersky kullan dedi: Şimdi hatırlamıyorum Denetim Masası'na girin fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (27).png 221,1 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
kaspersky kullan dedi: Şimdi hatırlamıyorum Denetim Masası'na girin fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla...
K kaspersky kullan Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 76 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yook 29 Haziran 2021 #10 Denetim Masası'na güncelleme kaldır yazın sorununuzu çözdüysem beni çözüldü işaretleyin. Artı 0 Eksi