Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 30 Mayıs 2021 #11 1372653 dedi: Çünkü MSConfig üzerinden kapatırsan sen otomatik güncelleştirmeyi değil, komple Windows Update'i devre dışı bırakmış oluyorsun, benim dediğim yöntem farklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şu anda formata başlıyorum.
1372653 dedi: Çünkü MSConfig üzerinden kapatırsan sen otomatik güncelleştirmeyi değil, komple Windows Update'i devre dışı bırakmış oluyorsun, benim dediğim yöntem farklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şu anda formata başlıyorum.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #12 Sayslowman dedi: Teşekkür ederim şu anda formata başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Mükemmel, kolay gelsin. Sistemin kötüyse bir kaç ayar değiştirmeni öneririm daha çok performans için, az önce attığım rehberi kullanabilirsin.
Sayslowman dedi: Teşekkür ederim şu anda formata başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Mükemmel, kolay gelsin. Sistemin kötüyse bir kaç ayar değiştirmeni öneririm daha çok performans için, az önce attığım rehberi kullanabilirsin.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Mayıs 2021 #13 Güvenlik açısından iyi bir fikir değil. Sistem kötüyse Windows 10 LTSC kur. Ama illa da kapatmak istiyorsan aracı burda: Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org
Güvenlik açısından iyi bir fikir değil. Sistem kötüyse Windows 10 LTSC kur. Ama illa da kapatmak istiyorsan aracı burda: Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org