kargosugelmeyenadam Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 9 Ağustos 2021 #1 Güncelleştirmeleri kapattığım halde kendi kendine güncelliyor. İstemiyorum Cortana falan. Gereksiz olanları kaldırmak istiyorum hangileri?
Güncelleştirmeleri kapattığım halde kendi kendine güncelliyor. İstemiyorum Cortana falan. Gereksiz olanları kaldırmak istiyorum hangileri?
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 9 Ağustos 2021 #2 Kendi ISO'nu kendin hazırla, hem virüs yemezsin, hem de performansın artar ( boşta 900 MB RAM tüketimi) Link: Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama Artı 0 Eksi
Kendi ISO'nu kendin hazırla, hem virüs yemezsin, hem de performansın artar ( boşta 900 MB RAM tüketimi) Link: Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama
M Mnb Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #3 kargosugelmeyenadam dedi: Güncelleştirmeleri kapattığım halde kendi kendine güncelliyor. İstemiyorum Cortana falan. Gereksiz olanları kaldırmak istiyorum hangileri? Eki Görüntüle 1132653 Genişletmek için tıkla... Orada güncellemeleri kaldır var ona basarsan bütün güncellemelerin kalkacaktır. Artı 0 Eksi
kargosugelmeyenadam dedi: Güncelleştirmeleri kapattığım halde kendi kendine güncelliyor. İstemiyorum Cortana falan. Gereksiz olanları kaldırmak istiyorum hangileri? Eki Görüntüle 1132653 Genişletmek için tıkla... Orada güncellemeleri kaldır var ona basarsan bütün güncellemelerin kalkacaktır.
KS KS kargosugelmeyenadam Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 9 Ağustos 2021 #4 Mnb dedi: Orada güncellemeleri kaldır var ona basarsan bütün güncellemelerin kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir zararı olur mu Fps'e? Artı 0 Eksi
Mnb dedi: Orada güncellemeleri kaldır var ona basarsan bütün güncellemelerin kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir zararı olur mu Fps'e?
EnesEfe2K Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 9 Ağustos 2021 #5 kargosugelmeyenadam dedi: Bir zararı olur mu Fps'e? Genişletmek için tıkla... Sanırım son gelen güncellemede oyun performansı optimize edilmişti ancak silmeniz durumunda büyük bir fark yaratacağını sanmam. Artı 0 Eksi
kargosugelmeyenadam dedi: Bir zararı olur mu Fps'e? Genişletmek için tıkla... Sanırım son gelen güncellemede oyun performansı optimize edilmişti ancak silmeniz durumunda büyük bir fark yaratacağını sanmam.