Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar inen güncellemenin kaç megabayt olduğuna nereden bakabilirim? Denetim masasındaki Windows Uptade'te yazıyordu. Bunda bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2017
Arkadaşlar inen güncellemenin kaç megabayt olduğuna nereden bakabilirim? Denetim masasındaki Windows Uptade'te yazıyordu. Bunda bulamadım.
ImmortalTechnique Hectopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #2 Güncelledikten sonra güncellemelere bak diye bildirim geliyor. Orda gözükmüyor mu?
L A S T B Y T E Kilopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 55 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 30 Haziran 2017 #3 Merhaba Kardeşim, bu arayüzde KnowledgeBase numarası yaz, boyutunu görebilirsin ve istersen indirip offline kurabilirsin. iyi günler dilerim. Resimde inen update paketin ; Microsoft Update Catalog
Merhaba Kardeşim, bu arayüzde KnowledgeBase numarası yaz, boyutunu görebilirsin ve istersen indirip offline kurabilirsin. iyi günler dilerim. Resimde inen update paketin ; Microsoft Update Catalog