huseyinqvrk Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım bu güncelleştirmeleri yapmam lazım. Bekliyorum bayağıdır hala %0 da kalıyor çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım bu güncelleştirmeleri yapmam lazım. Bekliyorum bayağıdır hala %0 da kalıyor çözümü bilen var mı?
Çözüm TechnoMan19 1 Şubat 2024 huseyinqvrk dedi: Ortalama kaç saat sonra yüklenir hepsi? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınıza göre değişir. 1-2 saate hepsi iner gibi ama bir de onların yüklenmesi var.
huseyinqvrk dedi: Ortalama kaç saat sonra yüklenir hepsi? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınıza göre değişir. 1-2 saate hepsi iner gibi ama bir de onların yüklenmesi var.
TechnoMan19 Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 huseyinqvrk dedi: Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım bu güncelleştirmeleri yapmam lazım. Bekliyorum bayağıdır hala %0 da kalıyor çözümü bilen var mı? Eki Görüntüle 2104420 Genişletmek için tıkla... Güncellleştirmelerin hepsini bir anda yüklüyor ve yüklediği paketler küçük değil çok uzun sürer o güncelleme. Artı 0 Eksi
huseyinqvrk dedi: Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım bu güncelleştirmeleri yapmam lazım. Bekliyorum bayağıdır hala %0 da kalıyor çözümü bilen var mı? Eki Görüntüle 2104420 Genişletmek için tıkla... Güncellleştirmelerin hepsini bir anda yüklüyor ve yüklediği paketler küçük değil çok uzun sürer o güncelleme.
KS KS huseyinqvrk Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 TechnoMan19 dedi: Güncellleştirmelerin hepsini bir anda yüklüyor ve yüklediği paketler küçük değil çok uzun sürer o güncelleme. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç saat sonra yüklenir hepsi? Artı 0 Eksi
TechnoMan19 dedi: Güncellleştirmelerin hepsini bir anda yüklüyor ve yüklediği paketler küçük değil çok uzun sürer o güncelleme. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç saat sonra yüklenir hepsi?
TechnoMan19 Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 huseyinqvrk dedi: Ortalama kaç saat sonra yüklenir hepsi? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınıza göre değişir. 1-2 saate hepsi iner gibi ama bir de onların yüklenmesi var. Artı -1 Eksi Çözüm
huseyinqvrk dedi: Ortalama kaç saat sonra yüklenir hepsi? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınıza göre değişir. 1-2 saate hepsi iner gibi ama bir de onların yüklenmesi var.
KS KS huseyinqvrk Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #5 TechnoMan19 dedi: İnternet hızınıza göre değişir. 1-2 saate hepsi iner gibi ama bir de onların yüklenmesi var. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
TechnoMan19 dedi: İnternet hızınıza göre değişir. 1-2 saate hepsi iner gibi ama bir de onların yüklenmesi var. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Şubat 2024 #6 Niçin bu kadar eski bir sürüm kullanıyorsunuz? 22H2'ye geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi