Windows 10 güncellemesi ardından sistem açılırken 4-5 kez yeniden başlatılıyor

Bvlut

Centipat
Daha fazla  
RAM
12
SSD veya HDD modeli
SSD+hdd
Ekran kartı
Rx 570
Anakart
Msı 970-A birşeydi
İşlemci
FX 6300 6 core 3.64ghz
Arkadaşlar 1 gün bilgisayarıma Windows güncellemesi geldi, bastım yükledim, sonra güncellerim diye bıraktım. Bundan 1 gün sonra bilgisayar durmadan kendini güncelleştirip geri alıyordu ve 4 5 sefer yeniden başlatıyordu kendini. Kendi kendine düzelir belki dedim düzelmedi, ben de son çareyi burada aramak için şu an yazıyorum. 2 kere güncelleştirmesi en baştan indirdim maalesef olmuyor.

Bu arada sadece bilgisayar açılırken oluyor, 4 5 sefer yeniden başlatıyor kendini.

Merhaba, Windows USB'si oluşturup "Şimdi Yükle" yerine Sol alttaki "Sorun gider" Gibi seçeneğe basmanız gerekebilir. Bunu yapmadan önce sorun yaratabileceğinden BitLocker'ı Kapatmanız gerekebilir. Hiç bilgisayara giremiyorsanız; ve BitLocker açıksa, biraz uğraşacaksınız maalesef. Sorun giderden gelişmi seçeneklere, oradan da güncelleştirmeyi kaldır a tıklamanız gerekiyor. Acaba Kalite güncellemesi mi Özellik güncellemesi mi olduğunu biliyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…