Çözüldü Windows 10 güncellemesi donma yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

453476

Megapat
Makaleler
1
Windows 10 güncellemesi ile bilgisayarda donma gibi sorunlar olabilir mi? Bu mümkün mü? Mümkünse formatla geçer mi?

Olabilir temiz kurulumla geçebilir.

Şu anda donmaya sebep olduğu bilinen bir güncelleme yok. Donma olursa da güncellemeyi kaldırırsınız, olur biter.
Hocam peki bu donmalar neden olabilir? Bilgi verir misiniz? Dün akşam, Windows 10 update gelmesine yakın zamanlarda olmaya başladı.

Güncelleme bildirimi geldiğinden itibaren olmaya başladı. Otomatik, ufak bir güncelleme yapmış olabilir mi?

Hocam peki bu donmalar neden olabilir? Bilgi verir misiniz? Dün akşam, Windows 10 update gelmesine yakın zamanlarda olmaya başladı.

Güncelleme bildirimi geldiğinden itibaren olmaya başladı. Otomatik, ufak bir güncelleme yapmış olabilir mi?
91 yaşında bir teyze aşı olacakmış, olmamış. Teyze hasta olmuş ve ölmüş. Aşı olsaymış akrabaları aşıdan öldü diyeceklermiş.

Yani takılmanın güncellemeye denk gelmesi bunun illa güncelleme kaynaklı olacağı anlamına gelmiyor. Kaldı ki bildirim geldi diyorsun. Yapmadığın güncelleme mi takılmaya sebep oluyor?

91 yaşında bir teyze aşı olacakmış, olmamış. Teyze hasta olmuş ve ölmüş. Aşı olsaymış akrabaları aşıdan öldü diyeceklermiş.

Yani takılmanın güncellemeye denk gelmesi bunun illa güncelleme kaynaklı olacağı anlamına gelmiyor. Kaldı ki bildirim geldi diyorsun. Yapmadığın güncelleme mi takılmaya sebep oluyor?
Hocam şöyle, dün akşam 8'den sonra, durup dururken donma sorunu olmaya başladı. Donuyor, hiçbir şekilde gelmiyor ve mouse vb. hareket ettiremiyordum. Anca kapat-aç yapınca düzeliyordu. Güncellemeyi bir şekilde, donmadan yapabildim.

Sonra yine aynı sorun olmaya başladı. İşin garibi, güncelleme yaptıktan sonra, bu sorun yine devam etti.

Sizce ne yapmalıyım? Format sorunu çözer mi? Ayrıca, neden terslediniz anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı