Hocam formatladım bile. Sorun çözüldü formatla. Format adamdır.Sordum sadece. Takılmanın birden çok sebebi olabilir. LatencyMon ile kontrol ediniz. Driver sekmesinden![]()
Hocam peki bu donmalar neden olabilir? Bilgi verir misiniz? Dün akşam, Windows 10 update gelmesine yakın zamanlarda olmaya başladı.Şu anda donmaya sebep olduğu bilinen bir güncelleme yok. Donma olursa da güncellemeyi kaldırırsınız, olur biter.
91 yaşında bir teyze aşı olacakmış, olmamış. Teyze hasta olmuş ve ölmüş. Aşı olsaymış akrabaları aşıdan öldü diyeceklermiş.Hocam peki bu donmalar neden olabilir? Bilgi verir misiniz? Dün akşam, Windows 10 update gelmesine yakın zamanlarda olmaya başladı.
Güncelleme bildirimi geldiğinden itibaren olmaya başladı. Otomatik, ufak bir güncelleme yapmış olabilir mi?
Hocam şöyle, dün akşam 8'den sonra, durup dururken donma sorunu olmaya başladı. Donuyor, hiçbir şekilde gelmiyor ve mouse vb. hareket ettiremiyordum. Anca kapat-aç yapınca düzeliyordu. Güncellemeyi bir şekilde, donmadan yapabildim.91 yaşında bir teyze aşı olacakmış, olmamış. Teyze hasta olmuş ve ölmüş. Aşı olsaymış akrabaları aşıdan öldü diyeceklermiş.
Yani takılmanın güncellemeye denk gelmesi bunun illa güncelleme kaynaklı olacağı anlamına gelmiyor. Kaldı ki bildirim geldi diyorsun. Yapmadığın güncelleme mi takılmaya sebep oluyor?
Hocam formatladım bile. Sorun çözüldü formatla. Format adamdır.Sordum sadece. Takılmanın birden çok sebebi olabilir. LatencyMon ile kontrol ediniz. Driver sekmesinden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.