Windows 10 güncellemesi nasıl iptal edilir?

civilenginar

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç hafta önce burada konu açmıştım Windows 10 Update özelliğini hizmetlerden kapattım diye. Ancak öncesinde bana "2021-X64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 20H2 02 Toplu Güncelleştirmesi (KB4601319)" güncellemesi geldi. Erteledim şu an ancak bir süre sonra bilgisayarı kapatmak istediğimde güncelleştir ve kapat seçeneği sunarak mecbur bırakacak. Ne zaman güncelleme yapsam bilgisayarım bozuluyor, bunları iptal etme şansım yok mu? Mevcut gelen güncellemeyi de nereden iptal edebilirim? Sadece eğitim amaçlı kullanıyorum pek bilgim yok bu konularda, teşekkürler cevaplarınız için.

Merhabalar, birkaç hafta önce burada konu açmıştım Windows 10 Update özelliğini hizmetlerden kapattım diye. Ancak öncesinde bana "2021-X64 tabanlı sistemler için Windows 10 version 20H2 02 toplu güncelleştirmesi (KB4601319)" güncellemesi geldi. Erteledim şu an ancak bir süre sonra bilgisayarı kapatmak istediğimde güncelleştir ve kapat seçeneği sunarak mecbur bırakacak. Ne zaman güncelleme yapsam bilgisayarım bozuluyor, bunları iptal etme şansım yok mu? Mevcut gelen güncellemeyi de nereden iptal edebilirim? Sadece eğitim amaçlı kullanıyorum pek bilgim yok bu konularda, teşekkürler cevaplarınız için.
Windows Update güncelleme gizleyici Microsoft programını kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı