Windows 10 güncellemesi sırasında bilgisayarı kapattım, Windows açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba. Başlıktan anlayacağınız gibi Windows 10 güncellemesi sırasında bilgisayarı kapattım. Sebep olarak güncelleme 5 saatten fazla sürmesi kaydı ile laptopumun fazla sıcak olması beni endişelendirdi. Bundan dolayı 2 kez kapattım. Farkındayım, güncelleme sırasında bilgisayarın kapatılması kadar yanlış bir şey yok ancak çok ısındığı için bileşenlerinde kalıcı bir sorun çıkmasından korktuğum için yaptım.
Son durumu ise; bilgisayarı açıp kullanıcı şifresini girince masaüstünün siyah şekilde kalıp Windows çubuğunun birkaç saniyede bir gidip gelmesi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ctrl + Alt + Del ile görev Yöneticisi'ni açın.
  • Buradan Explorer'ı sonlandırıp yeniden çalıştırın. Gerekirse yönetici hakları ile.
  • Daha sonra USB belleğe yazdığınız ISO dosyasındaki Setup ile 1809'a yükseltme yapın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
  • Ya da bu araçla DISM onarımı yapın: Dism++

Windows 10 tekrar kurmak uygulama ve kişisel dosyaları siler mi ?
Recep abi, ISO usb`sini UEFI olarak görmüyor; BIOS üzerinden baktığımda sadece UEFI için olduğu yazıyor yani eski sürüm değil. ISO usb`yi tekrardan gözden mi geçirmeliyim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…