Windows 10 güncellemesi yapılır mı?

Sinanaj

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Ryzen 5 5500
Ekran kartı : Rtx 3060 twin
İşletim sistemi : windows 10
Anakart : Gigabyte B450 m h
RAM
32 gb (16×2) 3200 Mhz
SSD veya HDD modeli
Dragos 512 gb
Ekran kartı
Zotac 3060 twin
Anakart
Gigqbyte b450mh
İşlemci
Ryzen 5 5500
Selam ben bilgisayarımı sürücü sorunları senebiyle formatladım ama şimdi eski bir Windows 10 sürümü kullanıyorum sizce güncellemeli miyim?
Yaşadığım sorun ise driver sebepli her açılışta mavi ekrandı.

Hocam eğer 21H2 ve daha eski sürümüne sahip bir sistem kullanıyorsanız güncel ISO'yu indirip tekrar format atmanızı öneririm.

Sisteminiz gayet iyi güncel sürümle daha iyi çalışması gerekiyor.

Şuan dışarıdayım size sürümü söylemem uygunsa iletirim

Hocam eğer 21H2 ve daha eski sürümüne sahip bir sistem kullanıyorsanız güncel ISO'yu indirip tekrar format atmanızı öneririm.

Sisteminiz gayet iyi güncel sürümle daha iyi çalışması gerekiyor.
22 h2 hocam teşekkür ederim

Hocam güncellemeden çekiniyoorum biraz

Yok hata olur falan baya korkuyorum güncellemeye yine sürücü sorunu olur falan

Tekrar geldim hocam durum bu güncellem e yeniden başlatma ama bir hata var bu format öncesi de olmuştu böyle bu sürümde kalsam mı?

Dosya Ekleri

• 20240115_200021.jpg
    136,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20240115_200029.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın seçeneğini açın ve güncellemeyi tekrar denetleyin ve tekrar kurmayı deneyin bakalım. Olmazsa yapmanız da çok şart değil hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın seçeneğini açın ve güncellemeyi tekrar denetleyin ve tekrar kurmayı deneyin bakalım. Olmazsa yapmanız da çok şart değil hocam.

Teşekkür ederim hocam iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…