Ne zaman yeni gelen güncellemeyi kurmaya kalksam 15-20 dk sürüyor %100 olup tekrar başlat deyinceye kadar. Tekrar başlat dediğim zamanda da kapanıp açılma ekranına gelince 0xc000021a hatası alıyorum. Tekrar açınca yine aynı hata alıyorum sonra Windows onarım yapıp sürümü geri çekiyor ve tekrar eski hale geliyor. Bu sorun neden kaynaklanabilir? Şimdiden teşekkürler.
Sorunu bunla düzeltim. Bende İnstall.esd olmadığı için Dism çalışmadı, bu hata ile:
0x800f081f.
Bu yüzden Windows un Media Tool programı ile İSO indirdim (4.5gb) yaklaşık link de de gösteriyor. indikten sonra sağ tıklayıp Mount yapmamız lazım, eğer ki bende olduğu gibi Mount yoksa,
Virtual Clonedrive indirip yüklediğinizde tekrar sağ tıkladığınızda bu sefer göreceksiniz gerisi basit linkteki adımları takip edin son olarak bu komutu:
DISM /Online /Cleanup-Image /AnalyzeComponentStore yazdıktan sonra bittiğinde sizden Tekrar başlatmak gerekiyor derse Y/N dediğinde Y ye basarak tekrar başlatın. Bende yüklenmeyen yeni güncellemeyi yükledi. Elimden geldiğince yazmaya çalıştım kusura bakmayın eksik bir şeyler bıraktıysam
How to fix DISM 0x800f081f Error in Windows 10/8 (Solved) - wintips.org - Windows Tips & How-tos