Windows 10 Güncellemesinden Sonra Çeşitli Mavi Ekran Hataları

rigormortis

Decapat
Birkaç gündür "KERNAL DATA INPAGE ERROR ve SYSTEM SERVICE EXCEPTION" adlı mavi ekran hatalarını alıyorum. Her türlü sürücüyü güncelledim, Windows'u güncelledim, RAM testi yaptım. Hiç bir sorun çıkmadı. Gerçi mavi ekranlar ekran kartını ve Windows'u güncelledikten sonra gelmeye başladı. Sorun hala devam etmekte. Minidump dosyam Yeni klasör.rar
Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Konu hakkında yardımcı olabilecek yok mu? Sorun hala devam etmekte

Son düzenleme:
Birkaç gündür "KERNAL DATA INPAGE ERROR ve SYSTEM SERVICE EXCEPTION" adlı mavi ekran hatalarını alıyorum. Her türlü sürücüyü güncelledim, Windows'u güncelledim, RAM testi yaptım. Hiç bir sorun çıkmadı. Gerçi mavi ekranlar ekran kartını ve Windows'u güncelledikten sonra gelmeye başladı. Sorun hala devam etmekte. Minidump dosyam Yeni klasör.rar
Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Konu hakkında yardımcı olabilecek yok mu? Sorun hala devam etmekte
Kardeşim bu bilgisayara tıkla, yerel disk C'ye sağ tıkla özellikler de, genel kısmına gel, diski temizleye bas, sonra ise sistem dosyalarını temizleye bas, Windows update var ise onun tikini seç. Yok ise geçici windows yükleme dosyalarının tikini seç, tamam de, dosyaları sile bas. İnen güncellemeler silinmiş olacak. Ondan sonra aşağıdaki rehberdeki adımları uygula ve güncellemeleri kapat. Güncellemeler kapanınca Windows 10 güncelleme yardımcısı diye program çıkacak onu kapatmak içinde onu aşağı koyuyorum.

Win10 güncelleme kapama:

Windows 10 güncelleme kapatma

Güncelleme yardımcısı kapama:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi eyvallah.
Benden bu kadar gerisi boyumu aşar.
Tam 1 ay sonra cevap vermişim inşallah hala forum dasın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı