Melih Sinan Hectopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 10'u güncelledim ve güncelledikten sonra, güncellemden önce ki çalışan joystickgüncellemeden sonra çalışmaz oldu. Son yaptığım güncellemeyi kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 10'u güncelledim ve güncelledikten sonra, güncellemden önce ki çalışan joystickgüncellemeden sonra çalışmaz oldu. Son yaptığım güncellemeyi kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 10 Mart 2018 #2 Windows Update sayfasına gelin ve şu adımları izleyin. Son sayfada yüklü olan güncelleştirmeleri göreceksiniz. En son yüklenene tıklayıp kaldır deyin.
Windows Update sayfasına gelin ve şu adımları izleyin. Son sayfada yüklü olan güncelleştirmeleri göreceksiniz. En son yüklenene tıklayıp kaldır deyin.