E elmins Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Windows 10'a guncelleme geldikce yeni nesil islemci isteme durumu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Lixue3 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.658 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 elmins dedi: Windows 10'a guncelleme geldikce yeni nesil islemci isteme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla güvenlik ile ilgili güncelleme geliyor sistemde aşırı ağırlaşmaz.
elmins dedi: Windows 10'a guncelleme geldikce yeni nesil islemci isteme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla güvenlik ile ilgili güncelleme geliyor sistemde aşırı ağırlaşmaz.
6 693908 Picopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 483 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #4 elmins dedi: Windows 10'a guncelleme geldikce yeni nesil islemci isteme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemci değil ama RAM'in yüksek olması önemli.
elmins dedi: Windows 10'a guncelleme geldikce yeni nesil islemci isteme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemci değil ama RAM'in yüksek olması önemli.
E elmins Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #5 BORSA KAPLANI55 dedi: Çoğunlukla güvenlik ile ilgili güncelleme geliyor sistemde aşırı ağırlaşmaz. Genişletmek için tıkla... bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir ssd var beratk1474 dedi: İşlemci değil ama RAM'in yüksek olması önemli. Genişletmek için tıkla... bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir ssd var ORGANIZE dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var
BORSA KAPLANI55 dedi: Çoğunlukla güvenlik ile ilgili güncelleme geliyor sistemde aşırı ağırlaşmaz. Genişletmek için tıkla... bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir ssd var beratk1474 dedi: İşlemci değil ama RAM'in yüksek olması önemli. Genişletmek için tıkla... bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir ssd var ORGANIZE dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #6 elmins dedi: Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var. Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var. Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo'dan ömrüne bak belki sürekli mavi ekran yemişsindir güvenli olmayan kapanma fazladır.
elmins dedi: Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var. Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var. Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo'dan ömrüne bak belki sürekli mavi ekran yemişsindir güvenli olmayan kapanma fazladır.
E elmins Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #7 SeyitAli253 dedi: CrystalDiskInfo'dan ömrüne bak belki sürekli mavi ekran yemişsindir güvenli olmayan kapanma fazladır. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mavi ekran yedigimi hatirlamiyorum gormedim yani
SeyitAli253 dedi: CrystalDiskInfo'dan ömrüne bak belki sürekli mavi ekran yemişsindir güvenli olmayan kapanma fazladır. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mavi ekran yedigimi hatirlamiyorum gormedim yani
6 693908 Picopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 483 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #8 elmins dedi: Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var Genişletmek için tıkla... elmins dedi: Hocam hiç mavi ekran yedigimi hatirlamiyorum gormedim yani Genişletmek için tıkla... RAM kaç GB ve boşta ne kadar kullanıyor?
elmins dedi: Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var Bilgisayar ve uygulamalar cok yavas acilmaya basladi neden olabilir SSD var Genişletmek için tıkla... elmins dedi: Hocam hiç mavi ekran yedigimi hatirlamiyorum gormedim yani Genişletmek için tıkla... RAM kaç GB ve boşta ne kadar kullanıyor?
E elmins Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #9 beratk1474 dedi: RAM kaç GB ve boşta ne kadar kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Eve gidince bakayim sonra yazayim bosta ne kadar kullandigina nasıl bakacağız
beratk1474 dedi: RAM kaç GB ve boşta ne kadar kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Eve gidince bakayim sonra yazayim bosta ne kadar kullandigina nasıl bakacağız
6 693908 Picopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 483 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #10 elmins dedi: Eve gidince bakayim sonra yazayim bosta ne kadar kullandigina nasıl bakacağız Genişletmek için tıkla... Başlat tuşuna basın görev yönetici yazın performansa tıklayın oradan bellek kısmına tıikayın fotoğrafını çekip atın. Boşta bellek kullanımı yüksekse belki o yüzden yavaştır.
elmins dedi: Eve gidince bakayim sonra yazayim bosta ne kadar kullandigina nasıl bakacağız Genişletmek için tıkla... Başlat tuşuna basın görev yönetici yazın performansa tıklayın oradan bellek kısmına tıikayın fotoğrafını çekip atın. Boşta bellek kullanımı yüksekse belki o yüzden yavaştır.