Windows Update'de ''Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: (0x800F081F)'' böyle bir sorun alıyorum.
Çözümü hiçbir yerde yok, birkaç tane var. Onlar da olmadı. bu sorunun çözümü nedir?
Arama bölümüne msconfig yazın hizmetler bölümünden "windows olay günlüğü" tiki var mı bakın. Yok ise işaretleyin. Yani işaretli olsun sonra uygula deyip pc yi yeniden başlatın. Not: Eğer tik işaretliyse zaten çözümünü bilmiyorum.
Arama bölümüne MSConfig yazın hizmetler bölümünden "Windows olay günlüğü" tiki var mı bakın. Yok ise işaretleyin. Yani işaretli olsun sonra uygula deyip PC'yi yeniden başlatın. Not: Eğer tik işaretliyse zaten çözümünü bilmiyorum.
İnternette baktığım sonuçlara göre sebebin bu olması da baya yüksek ihtimalmiş. Ayarlardan arama kısmına Windows özelliklerini aç veya kapat yazarak Net Framework 3.5 i açabilirsin. (Ayrıca başka şeyleri de.)
sfc /scannow ve DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth, DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth, DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını teker teker komut isteminde çalıştırın, yeniden başlattıktan sonra tekrarlayın ve bunu birdaha yapın, sonra tekrar güncellemeyi deneyin