Çözüldü Windows 10 güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SpiderMan64

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP
Windows 10'da Windows Update sorunu nasıl çözebilirim?

Ya arkadaşım lütfen bu kadar takıntılı olmayın bilgisayarınıza ne yapmak isteyebilirim sizce? Onca kişiye yardım ettim henüz bu kadar veri düşkünü birisiyle karşılaşmadım, lütfen bu kadar takmayın.

Hocam YouTube'a aratınca Windows yeni sürüme giriyor doğru mu bu?

Ne demek istediğinizi anlamadım. Bu Windows Update aracı sayesinde en güncel sürüme geçiş yapacaksınız. Bu kadar.

Böyle bir şey çıkıyormuş YouTube'da doğru mu?

Yani evet başka ne olabilir değil mi? Bir sorun olursa yardımcı olacağım ama lütfen bu kadar korkmayın. Ve evet bu arada ekran böyle olmalı.

Ne demek istediğinizi anlamadım. Bu Windows Update aracı sayesinde en güncel sürüme geçiş yapacaksınız. Bu kadar.

Yani verilerim gittmez öyle mi diyorsun?

Lütfen dediklerimi uygulayın aksi takdirde yardımcı olamayacağım. Burada yardım etmek için bulunuyoruz ve siz de konu sahibi olarak dediklerimizi yapmadan konunun çözülmeyeceğini biliyorsunuz. Benden bu kadar, siz uygulamadığınız sürece yardımcı olamam.

Yani evet başka ne olabilir değil mi? Bir sorun olursa yardımcı olacağım ama lütfen bu kadar korkmayın. Ve evet bu arada ekran böyle olmalı.

Hocam uzun süre oluyormuş ben uyuyacağım şimndi ama bilgisayar yanabilir altında notbeook soğutucu var.

Oldu bittti hocam:

Hocam bu yüklenme kaç saat sürer?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…