Çözüldü Windows 10 güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SpiderMan64

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP
Windows 10'da Windows Update sorunu nasıl çözebilirim?

İnternet hızınıza göre bu süre kısalabilir. Bence çok sürmez korkmayın.

Zaten Windows 10'un son sürümünü kullanıyorsunuz, anladığım kadarıyla. Ne diye güncelleştirmeye uğraşıyorsunuz, anlamıyorum.

Windows Update, zaten 10'da baş belası bir işleve dönüştü, hangi güncellemeleri kuracağımızı bile seçemiyoruz. Bu durum, Microsoft'un kapitalist diktatörlüğünden başka bir şey değil.

Windows sürümlerini yükselttikçe özgürlük alanınız hep biraz daha kısıtlanır, gittikçe Microsoft'un hegemonyası altına girdiğinizi hissedersiniz.

İnternet hızınıza göre bu süre kısalabilir. Bence çok sürmez korkmayın.

Neeeeeee benim internetim yavaş?

Kafamdaki çalan şarkı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet güncellemeyi başardınız mı? Artık güncel misiniz?

Otomatik değil miydi?

Ek olarark "sfc /scannow" komutunu uyguladıysanız eğer işe yaramadıysa "DISM" aracını uygulayın.
[Rehber] DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

CPU'dan yemesin diye devre dışı bırakmış ta olabilir ama Update servisini bir şey engelliyor.

Açamıyor ise ya developer sürümdür kullandığı ya da Windows dosyalarında bir bozukluk yaşanmıştır veya belki virüs vardır o da bazı servisleri engelleyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…